Nederlandse taaltest ervaring in real-time

met directe feedback

Simuleer officiële Nederlandse taalexamenervaring in een echt formaat. 99% vergelijkbare inhoud, vraagtypen en onderwerpen (inburgering & NT2).

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

  Inburbering NT2 oefening logo

  De slimste manier om Nederlands te testen

  Zowel voor taalcursussen als voor examenkandidaten

  Welkom bij Nt2 Oefening, uw one-stop oplossing voor het beheersen van de Nederlandse taaltoets en het slagen voor het Inburgeringsexamen (Staatsexamen). Ons platform biedt een reeks oefenexamens Nederlands die ontworpen zijn om je te helpen je Nederlandse taalvaardigheid te verbeteren en je voor te bereiden op het examen.

  Met onze technologiepartner Mysoly begrijpen we dat het inburgeringsexamen een uitdaging kan zijn, dus bieden we Nederlandse oefenexamens in een echt examenformaat voor alle vier de vaardigheden – luisteren, schrijven, lezen en spreken. Na afloop kun je je prestaties analyseren, je sterke en zwakke punten identificeren en je scores verbeteren met directe feedback en gepersonaliseerde analyses op basis van generatieve AI-algoritmen.

  Het zal eind 2024 op alle niveaus en op volle capaciteit beschikbaar zijn.

  Voor Examinaminatoren

  Studenten, Migranten, Expats

  Simuleert echt examenformaat

  NT2 Oefening simuleert de officiële Nederlandse examens in hun originele format. De testvragen waarmee cursisten tijdens een examen te maken kunnen krijgen, benaderen de werkelijkheid zo dicht mogelijk.

  Directe feedback met generatieve AI

  Kandidaten krijgen direct feedback over hun schrijf- en spreekvaardigheid. Dankzij ons correctiemodel voor Nederlandse grammatica kunnen gebruikers hun fouten controleren zonder te wachten.

  Woordenschatpool

  Het platform stelt automatisch een lijst samen van woorden uit zoekopdrachten die gebruikers fout hebben beantwoord. De gebruiker kan deze woorden altijd oefenen.

  Bruikbare gegevens en rapporten

  Na elk examen kunnen alle kandidaten tegelijkertijd hun resultaten bekijken op hun persoonlijke dashboard, dat alleen voor henzelf zichtbaar is.

  Directe feedback
  Gemakkelijk te gebruiken
  Kies je stijl
  Volledig gepersonaliseerd!

  Voor Docenten

  Cursussen, Scholen, Universiteiten

  Alle activiteiten controleren

  Cursussen, scholen of mentoren kunnen direct de prestaties en fouten zien en online de nodige feedback geven wanneer hun studenten of kandidaten examen doen.

  Tijd- en budgetbesparing

  Je hoeft geen extra taken toe te wijzen aan je docenten of hun tijd te vragen om de examenresultaten van je gebruikers te evalueren en feedback te geven. Ons AI-model doet dat voor je.

  Deskundig gemaakte vragen

  De vragen in onze gesimuleerde examens zijn ontwikkeld door NT2 gecertificeerde examenprofessionals en BOOM experts.

  Gebruik uw BOOM Account

  Al onze partners kunnen hun bestaande BOOM-accounts gebruiken en delen met hun cursisten zonder verdere activering.

  Alle BOOM partners

  kunnen hun bestaande BOOM-accounts gebruiken en delen met hun leerlingen zonder verdere activering.

   Contact BOOM NT2

   Image

   Prijzen

   Alleen individuele abonnees!

   Sta je ingeschreven voor een cursus?

   Controleer of je instelling lid is van BOOM NT2. Cursisten van instellingen die lid zijn van BOOM NT2 kunnen gratis gebruikmaken van ons platform. Als je individueel wilt kopen, registreer je dan.

   Licentie voor 1 gebruikerMost Popular59.00

   • Testsimulatie voor alle niveaus
   • Onbeperkt testen
   • Lezen, Luisteren, Spreken, Schrijven
   • Persoonlijk prestatiedashboard
   • AI-gebaseerde directe feedback
   • Online ondersteuning, 7/365
   Coming soon

   Test jezelf zoveel als je kunt!

   Onbeperkt gebruik gedurende 30 dagen.

   Onze demo testers houden van ons omdat...

   Bekijk wat anderen zeggen over Nt2 Oefening en hoe het hen heeft geholpen bij de voorbereiding op het Inburgeringsexamen!

   Onze technologiepartner

   Mysoly is een team van ingenieurs dat zich volledig richt op het doel om unieke en op maat gemaakte online e-learning platforms te ontwikkelen, ondersteund door generatieve AI-technologie. Meer dan 15 jaar ervaring in datamanagement en softwareontwikkeling geeft hen de kracht om oplossingen op een snelle en uitzonderlijke manier te ontwerpen.

   Alle vaardigheden met
   DirecteFeedback

   Je kunt jezelf verbeteren in alle vaardigheden. Op verschillende niveaus, van A1 tot B2, in de vaardigheden die je onvolledig vindt of die je wilt proberen. Je hoeft alleen maar in te loggen op het platform. De functie voor directe feedback in de spreek- en schrijfvaardigheidstoetsen zal je ook enthousiast maken. Blijf op de hoogte.

   Nieuws

   Onze Blog

   Voor taalcursussen:
   Laat uw studenten hun examenvaardigheden testen vóór het examen!

   FAQs

   Uw vragen, onze antwoorden